Wij maken in eigen atelier Pure Soy Wax Melts.

Soy Wax Melts kunt u vergelijken met een geurkaars maar dan zonder lontje. Je doet de melt in een aromabrander, waardoor de melt smelt en je huis heerlijk gaat ruiken.

Ga je voor de heerlijke rustgevende geur van lavendel? Of ga je voor de sfeervolle geuren van de seizoenen? Ook kun je gaan voor de huiselijke geuren van versgebakken koekjes en taart? Voor elke stemming is wel een geur te vinden!

Een ding is zeker! Een lekker geurend huis is heerlijk!

De Pure Soy Wax Melts zijn onderverdeeld in categorieën! Dat maakt het zoeken naar uw favoriete geuren een stuk makkelijker! De foto`s zijn bedoeld om je een indruk te geven om wat voor een soort geur het gaat.

 

​Pure Soy Wax Cupje

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de Pure Soy Wax Melt uit het cupje en leg het op je aromabrander en steek het waxinelichtje aan. De Pure Soy Melt zal langzaam smelten waarna de geur vrijkomt en je kamer heerlijk gaat ruiken. De Pure Soy Wax Melt kan meerdere keren gebruikt worden. U kunt de melt ook in stukjes snijden (afhankelijk van de groote van je aromabrander) en een deel in je aromabrander doen. De geurtijd van een Pure Soy Wax Melt is ongeveer 8 tot 10 uur. De Pure Soy Wax Melt is na 8-10 uur niet verdampt maar de geur is dan wel vervlogen door de warmte. Het is dan tijd om de Pure Soy Wax Melt te vervangen.

De cupjes wegen ongeveer 20 gram.

Onze cupjes worden gemaakt van 100% Eco Soyawas wat milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Ze geven geen roetaanslag en branden langer dan paraffine varianten. En zijn verkrijgbaar in veel verschillende heerlijke geuren! Het voordeel tegenover olie in water verdampen is dat de geurwas weer gewoon hard wordt bij het uitdoen van het waxinelichtje.

LET OP! Laat niet je aromabrander zonder toezicht branden. Plaats je aromabrander op een stevige ondergrond en zorg dat deze vrij staat. Wij raden waxinelichtjes van 4 uur aan. Dit omdat grotere waxinelichtjes vaak heter worden en hierdoor de geur sneller verdampt. Met een waxinelichtje van 4 uur gaat die geleidelijker.
Wij maken gebruik van zeer geconcentreerde geurstoffen. Hiervan voegen wij minimaal 8% en maximaal 10% toe aan de melts.

Voor het verwijderen van de wax melts raden wij je aan om je brander even 10 seconden aan te zetten en dan kan je met een keukenpapier zo het harde wax in 1x eruit halen.

 

Wij gebruiken eco soya uit Noord-Amerika. Het regenwoud hoeft hier niet voor te wijken. Het wordt verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en absoluut niet giftig. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2024 PURE SOAP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel